Su'esu'e le MKP Potassium Dihydrogen Phosphate Factory

Pe na e mafaufau ea pe fa'afefea ona gaosia ia fetilaisa e fesoasoani i le tuputupu a'e o fuala'au? I aso nei, o le a tatou vaʻavaʻai totoʻa i le MKP monopotassium phosphate factory, o se tagata taʻalo taua i le gaosiga o faʻamaʻi. O le falegaosimea o se vaega o se kamupani tele ma le tele o le poto masani i le faaulufale mai ma le auina atu i fafo, aemaise lava i le fanua o fertilizers ma balsa wood. Ua faia e le kamupani se aafiaga taua i le vaega o faatoaga e ala i le taulai atu i le tuuina atu o oloa maualuga i tau faatauva.

O le autu o le pisinisi o le gaosiga omonopotassium phosphate (MKP), e lauiloa foi o le monopotassium phosphate. O le mea fa'afefiloi e pa'epa'e po'o tioata e leai ni lanu, e leai se manogi ma faigofie ona so'a i le vai. MKP o loʻo i ai se faʻatusatusaga vavalalata o le 2.338 g / cm3 ma le faʻafefeteina o le 252.6°C. E iai sona sao taua i le sauniaina o meaʻai e manaʻomia mo laʻau. O le pH o le 1% MKP solution o le 4.5, e faʻamaonia ai mo le tele o faʻatoʻaga talosaga.

A tatou savavali atu i totonu o leMKP monopotassium phosphate fale gaosimea, e faʻafeiloaʻi i matou e meafaigaluega faʻaonaponei ma se 'au o tagata faigaluega tomai faʻapitoa e faʻamautinoaina tulaga maualuga maualuga. O le faagasologa o le gaosiga e amata i le filifilia ma le faaeteete o mea mata, sosoo ai ma fua saʻo e fatu ai le faʻafefiloi atoatoa o meaʻai paleni. O laasaga uma o le gaosiga o gaosiga o loʻo mataʻituina lelei ina ia mautinoa le mama ma le malosi o le oloa mulimuli.

O se tasi o itu taua o le MKP monopotassium phosphate plant o lona tautinoga lea i le faʻaauau. E ala i le fa'atinoina o faiga fa'alesiosiomaga ma fa'atumauina le fa'aogaina o puna'oa, e fa'aitiitia ai e le fale gaosi lona a'afiaga i le si'osi'omaga ae fa'ateleina le lelei. O lenei faʻamaoni i le faʻaauau e le gata ina manuia ai le paneta, ae faʻamautinoa foi oloa e ausia tulaga maualuga ma le saogalemu.

O le faigamalaga i totonu o le falegaosimea e te maua ai se faʻamatalaga manaia i le faʻalavelave lavelave o le gaosiga o fetilaisa. Mai le amataga o le faʻafefiloi ma le faʻafefiloi e oʻo i le afifiina mulimuli o le oloa, o faʻamatalaga uma e faʻatautaia ma le faʻaeteete e tuʻuina atu ai se oloa pito sili atu. O le fa'amaoni ma le tomai o le 'au na fa'aalia i laasaga uma, e fa'aalia ai le le maluelue o le kamupani i le tulaga lelei.

A'o fa'ai'u la matou su'esu'ega o le MKP monopotassium phosphate plant, o lo'o manino mai o lenei fale e tele sona sao i fa'ato'aga. E ala i le gaosia o fugalaʻau sili ona lelei e manaʻomia mo le tuputupu aʻe o laʻau, e fesoasoani le laau i taumafaiga a le lalolagi e faʻamautinoa le saogalemu o meaʻai ma faʻatoʻaga gafataulimaina. Faʻatasi ai ma le taulaʻi i le faʻafouina, faʻaauau ma le lelei, o loʻo faʻaauau pea ona faia e le kamupani se aafiaga taua i le fanua o le gaosiga o fetilaisa.

I mea uma, o leMKP monopotassium phosphate laauose fa'amaoniga o le fa'amaoni ma le tomai e mana'omia e gaosia ai fa'apalapala maualuga. E ala i le tu'ufa'atasiga o tekonolosi fa'aonaponei, tomai fa'apitoa ma se tautinoga i le fa'aauau, e taua tele le sao o le fale i le lagolagoina o fua o fa'ato'aga i le lalolagi atoa.


Taimi meli: Aukuso-19-2024