Saili le faʻaogaina o le 99.5% ammonium chloride: mai faʻatoʻaga i vailaʻau.

I totonu o le fa'atupula'ia fa'atuputeleina o vaila'au fa'apisinisi, 99.5% ammonium chloride o lo'o tu i fafo o se fa'afefiloi ma le tele o fa'aoga. O ana fa'aoga e afua mai i fa'ato'aga e o'o atu i vaila'au, ma avea ai ma mea taua i totonu o fa'aputuga eseese. I le avea ai o se kamupani e tuuto atu i le tuʻuina atu o mea lelei, matou te iloa le taua o le ammonium chloride e le gata i le faʻateleina o fua o faʻatoʻaga, ae o loʻo i ai foi se sao taua i le falemaʻi.

Fa'ato'aga manuia

O le ammonium chloride ose fa'apalaisa (K) e fa'amanino lelei mo 'ele'ele e le lava le maualuga o le potassium. E taua tele lenei mea'ai taua mo le tuputupu a'e o laau, e afaina ai mea uma mai le tuputupu a'e o a'a i le lelei o fua. E ala i le tuufaatasia99.5% ammonium chloride Nh4cli faiga fa'ale'ele'ele, e mafai e le au faifa'ato'aga ona fa'ateleina fua o fua ma le lelei.

I nofoaga e masani ai le le lava o le potassium, o le faʻaogaina o le ammonium chloride e mafai ona faʻaleleia atili ai le soifua maloloina o laʻau ma sili atu ona teteʻe i faʻamaʻi ma faʻafitauli o le siosiomaga. E taua tele lenei mea i le laufanua fa'ato'aga i aso nei o lo'o fa'aauau pea ona fa'atupula'ia le mana'omia o oloa fa'ato'aga maualuluga. E ala i le faʻamautinoa o loʻo maua e faʻatoʻaga meaʻai latou te manaʻomia, e le gata ina ausia e le au faifaatoʻaga manaoga o maketi ae o loʻo fesoasoani foi i le saogalemu o meaʻai.

Talosaga Fa'afoma'i

E le gata i lea o lona aoga tau faatoaga,99.5% ammonium chlorideo lo'o iai fo'i se sao taua i le falema'i vaila'au. E masani ona fa'aaogaina e fai ma fa'ama'i i totonu ole sua ole tale ma isi vaila'au e fesoasoani e fa'amama le sua mai le manava. O lona gafatia e faʻaleleia ai le solubility o nisi vailaʻau e avea ai ma mea taua i le tele o faʻatulagaga, faʻamautinoa e maua e tagata gasegase togafitiga lelei.

E le gata i lea, o le ammonium chloride o loʻo faʻaaogaina i le tele o mea faʻaoga faʻaola i totonu o fale suʻesuʻe, e aofia ai le faʻamamaina o porotini ma suʻega enzyme. O lona agava'a i le vaega o vaila'au e fa'amamafaina ai le taua o le su'eina o le ammonium chloride maualuga e fa'amautinoa ai le aoga ma le saogalemu o oloa fa'afoma'i.

Tautinoga i tulaga lelei

I le avea ai o se tagata e tuʻuina atu poloka laupapa balsa o loʻo faʻaaogaina i lau uila afi, matou te malamalama i le taua o mea lelei mo le faʻatinoina lelei. E afua mai Ekuatoa, Amerika i Saute, o matou poloka laupapa balsa e fai ma mea faʻavae mo tagata faʻatau Saina, e atagia ai la matou tautinoga i le tuʻuina atu o oloa muamua i pisinisi eseese. E pei lava ona matou faʻamuamua le lelei o a matou poloka laupapa balsa, matou te faʻamamafaina foi le taua o le suʻeina o le mama maualuga.ammonium chloridemo a tatou tagata fa'atau fa'ato'aga ma vaila'au.

i le faaiuga

Ole tele ole 99.5% Ammonium Chloride e le mafai ona sili atu. Mai le fa'aleleia atili o fuala'au fa'ato'aga i le faia o se sao taua i vaila'au fa'afoma'i, o lenei fa'alapotopotoga ose aseta taua tele i alamanuia. A o fa'aauau pea ona matou su'esu'eina fa'aoga fou ma fa'amautu la matou tautinoga i tulaga lelei, matou te vala'auina oe e su'esu'e le gafatiao le ammonium chloridefaatasi ma i matou. Pe o oe o se faifaatoʻaga o loʻo vaʻavaʻai e faʻateleina fua o fualaʻau poʻo se kamupani vailaʻau o loʻo sailia mea faʻalagolago, e mafai ona fesoasoani le matou ammonium chloride e ausia au sini.

I totonu o se lalolagi e taua ai le lelei ma le agavaʻa, 99.5% Ammonium Chloride faʻamaonia le malosi o fofo vailaʻau aoga. Ia tatou galulue fa'atasi ina ia fa'ataunu'uina lona gafatia atoa ma 'ausia se lumana'i gafataulimaina ma manuia.


Taimi meli: Oke-10-2024