Fa'amanuiaga ole Fa'aaogāina ole 50% Fertilizer Potassium Sulphate

Pe a fa'alili au fa'ato'aga, o le sailia o le paleni sa'o o mea'ai e taua tele i le fa'aolaina o le ola maloloina ma le fa'asilisiliina o fua. O se tasi o filifiliga lauiloa o loʻo maua le malosi i le vaega o faʻatoʻaga o le 50%fugala'au fa'apalaisa sulfate. O lenei fetilaisa fa'apitoa o lo'o i ai le maualuga o le potassium ma le sulfur, e lua elemene taua e fa'atino ai matafaioi taua i le atina'eina o la'au. I totonu o lenei blog o le a matou suʻesuʻeina aoga o le faʻaaogaina o le 50% potassium sulfate fertilizer ma pe aisea ua avea ai ma faʻaopoopoga taua i soʻo se faifaatoʻaga.

O le potassium o se mea'ai taua mo la'au ma e iai sona sao taua i faiga fa'aletino eseese e pei o le photosynthesis, fa'agaoioi o le enzyme ma le fa'atonutonuina o vai. I le faʻaaogaina o le 50% fertilizer potassium sulphate, e mafai e le au faifaatoʻaga ona faʻamautinoa e maua e a latou faʻatoʻaga le lava sapalai o le potassium, lea e sili ona aoga mo le gaosiga o fualaau aina ma fualaau faisua. E fesoasoani fo'i le potassium i la'au e tatalia fa'afitauli tau le si'osi'omaga e pei ole lāmala ma fa'ama'i, ma fa'atupu atili ai le maufetuuna'i ma mafai ona olaola i tulaga lu'itau.

50% Fertilizer Potassium Sulphate

I le faaopoopo atu i le potassium, 50% fertilizer potassium sulphate e maua ai se puna o le sulfur, o se isi meaʻai taua mo le tuputupu aʻe o laau. O le sulfur o se poloka fau o amino acids, o poloka fau o polotini. I le fa'aogaina o le potassium sulfate e fa'aofi ai le sulfur i totonu o le palapala, e mafai ai e le au faifa'ato'aga ona fa'aolaina le malosi o le tuputupu a'e o la'au ma fa'aleleia atili le lelei o a latou fa'ato'aga. O le Sulfur e iai foi sona sao taua i le fausiaina o le chlorophyll, o le pigmenti e faʻaaogaina e laau mo le photosynthesis, e faʻamamafa atili ai lona taua i le tuputupu aʻe ma le atinaʻe.

O se tasi o faʻamanuiaga autu o le faʻaaogaina50% fertilizer potassium sulphateo lona solubility maualuga, lea e mafai ai e laau ona mitiia meaʻai vave ma lelei. O lona uiga e mafai ona vave maua e fuala'au le potassium ma le sulfur latou te mana'omia, e mafua ai le vave tupu ma fa'aleleia atili le soifua maloloina. E le gata i lea, o le potassium sulfate o loʻo i ai se mea e maualalo le chloride, e faʻamaonia ai meaʻai maaleale e aʻafia i aʻafiaga oona o le chloride, faʻamautinoa e maua e laau ni meaʻai talafeagai e aunoa ma le lamatiaga o le afaina mai le sili atu o le chloride.

E le gata i lea, o le 50% fertilizer potassium sulphate o se filifiliga sili ona lelei e mafai ona faʻaaogaina i le tele o faʻatoʻaga tulaga. Pe o lo'o e totoina fuala'au 'aina, fualaau faisua po'o fuala'au fa'ato'aga, e mafai ona fa'aogaina le potassium sulfate e ala i auala eseese e aofia ai fa'asalalauga fa'asalalauga, fertigation po'o le fuiina o laulaau, tu'uina atu i faifa'ato'aga le avanoa e fa'afetaui ai metotia fa'atatau i o latou mana'oga.

I se aotelega, 50%potassium sulfateFertilizer e ofoina atu le tele o faamanuiaga i le au faifaato'aga o lo'o va'ava'ai e fa'amalieina le gaosiga o fa'ato'aga. E ala i le tuʻuina atu o se puna faʻapitoa o le potassium ma le sulfur, o lenei fugalaʻau faʻapitoa e faʻaleleia ai le ola maloloina o laau toto, faʻaleleia le lelei o fualaʻau ma faʻateleina le maufetuunaʻi i faʻafitauli tau le siosiomaga. Faatasi ai ma le maualuga o le solubility ma le maualalo o le chloride, o le potassium sulfate o se faʻaopoopoga taua i soʻo se faifaatoʻaga taʻiala mo le puleaina o meaʻai, e maua ai se fofo faʻatuatuaina, mataalia mo le faʻamalieina o manaʻoga o mea taumafa. Pe o oe o se faifaatoʻaga laʻititi poʻo se gaosiga tele, mafaufau i le faʻaaogaina o le 50% potassium sulfate fertilizer atonu o se tupe faʻaalu atamai mo le manuia o lau galuega faʻatoʻaga.


Taimi meli: Apr-15-2024